Tillbaka till samtliga rapporter

Sedan över ett dygn så står det en norskregistrerad Volvo med takbox och blockerar min infart timm min fastighet på Skepparegatan 1. Jag kan. Ju inte bötfälla ägaren själv, men den är dessutom felparkerade av annan anledning enligt kommunens egna regle

Rapporterat i kategori Övrigt av Magnus Blomqvist den 19:18, onsdag 5 december 2018

Skickades till Alingsås kommun, 2 minuter senare

Jag har påpekat att parkering på gatorna runt Ankargatan och Skepparegatan är ett problem tidigare. Nu kommer jag inte in på min egen parkering återigen. Kan man tänka sig lite förstärkt övervakning över en tid så kanske vi får en viss lättnad i det vi upplever som lite kaos och anarki. Det har ju byggts nya fastigheter i området och ytterligare nya är på G. Vimpeln gör sitt och parkering på gamla elektrolux är tidsbegränsad. Jag kan inte se att varken kommunen eller andra hjälper till här. Jag försöker vara trevlig när jag ser uppenbara tokigheter, men att kväll efter kväll komma hem och bli blockerad är ju rätt frustrerande. På Fixa min gata möts jag dessutom oftast av total tystnad, vilket bör strida mot ett antal stadgar i kommunallagen och förvaltningslagen. Enligt information på denna hemsidan, så skickas ju uppgifterna till kommunen. Med vänlig hälsning Magnus Blomqvist Ankargatan 3. Alingsås.

RSS-flöde för uppdateringar till denna rapport Erhåll epost när uppdateringar ges till denna rapport

Ge en uppdatering

Din information kommer endast att användas i enlighet med vår sekretesspolicy

För att skicka din uppdatering…

Har du ett lösenord för FixaMinGata?

Ja, jag har ett lösenord

Glömt ditt lösenord? Bekräfta via epost nedan genom att ange ett nytt lösenord. När du bekräftar kommer ditt lösenord att uppdateras.

Nej Låt mig bekräfta uppdateringen via epost

Att ange ett lösenord är valfritt, men om du gör det kommer du lättare att kunna rapportera problem, lämna uppdateringar och hantera dina anmälningar.

Ditt lösenord måste inkludera 6 eller fler tecken.