Tillbaka till samtliga rapporter

Trasig pilomat

Rapporterat av Android i kategorin Vägar (Övriga), anonymt 08:45, torsdag 7 april 2022

Skickades till Ale kommun, 5 minuter senare

Idag sådan körde en taxi glatt i hög fart där det enbart får köra bussar. Hade jag inte ställt mig mitt i vägen så taxin var tvungen att bromsa in, hade den inte stannat och kört på barn som kommer med cyklar. Ska det behöva hända en allvarlig olycka innan något händer här? Vet att det finns en beslut om att det är ett förbud mot biltrafik här. Skyltarna ignoreras och det kommer bilar, EPA, mopeder etc från båda håll som inte saktar ner och kollar om det kommer ngn cykel. Barn hinner inte reagera, min dotter vägrar gå förbi där efter flera incidenter där olyckan inte var långt ifrån, ändå vet jag att hon kollar efter första incidenten. Men de som kör bryr sig inte, förrän det är för sent! Skärpning!!! Lös problemet om än tillfälligt! Stäng av vägen helt om ni inte kan lösa det!

RSS-flöde för uppdateringar till denna rapport Erhåll epost när uppdateringar ges till denna rapport

Uppdateringar

 • Hej och tack för din uppmärksamhet

  Vi på kontaktcenter i Ale kommun har tagit emot ditt ärende och skickar en påminnelse till ansvarig verksamhet, sändaren är trasig och skickad på service och den kommer sättas tillbaka så fort det är möjligt, hälsningar kontaktcenter

  Tillstånd ändrat till: Pågående

  Postat anonymt 15:37, onsdag 13 april 2022

 • Det är problem med pilomaten och vår entreprenör hittar inte felet, dom jobbar på det. Att stänga av vägen är inget alternativ. Att trafikanter bryter regelverket är inget att Ale kommun kan göra något åt.

  Mvh Tobbe Engström

  Postat anonymt 07:27, torsdag 14 april 2022

 • Hej, Nu ska Pilomaten fungera igen. Hälsningar Kontaktcenter

  Tillstånd ändrat till: Löst

  Postat anonymt 12:57, torsdag 14 april 2022

Den här rapporten är nu stängd för uppdateringar. Du kan skapa en ny rapport på samma plats.