Du kan flytta runt med ditt tangentbord
plus
minus
vänster
höger
Placera en nål på kartan för att påbörja en ny rapport
mellanslag
Tryck på mellanslag igen för att anpassa platsen
mellanslag
Påbörja
rapporten här
Flytta
rapporten hit
Tillbaka till samtliga rapporter

Nedskräpning av kanotister, uthyrare av grå kanoter!

Anonym rapport i kategori Nedskräpning och klotter, 12:24, tors 24 juni 2021

Skickades till Klippans kommun, mindre än en minut senare. FixaMinGata-ref: 25131.

Vid forsen nedanför vår Gård. Nedskräpning av kanotister, uthyrare av grå kanoter! Uthyraren kontaktad men svarade väldigt arrogant och dom undrade vad dom skulle göra åt saken!? Nu flera v senare ligger skräpet kvar! Söndriga ölflaskor, plastpåsar. Burkar, Snusdosa. Markägaren bor inte i området och är ej kontaktad. Återkommande nedskräpning av kanotister och det ligger endast en uthyrare i närheten av området och vi har fått NOLL respons från uthyraren vid tidigare kontakt då det hittats skräp i samma område. Det finns två eldplatser inom 3 m som är anlagda av kanotister och det är eldningsförbud i området som består av uppvuxen granskog med STOR brandfara. Eldstäderna bör plockas bort och ett önskemål är att Kommunen sätter upp skyltar med nedskräpningsförbud och att det är privat mark som beträdes ansvarsfullt!

RSS-flöde för uppdateringar till denna rapport Erhåll epost när uppdateringar ges till denna rapport

Uppdateringar

  • Nu är markägaren kontaktad som inte var supersugen på någon åtgärd och som kontrade med att fråga vad vi ville att hen skulle göra. Vi vet att markägaren har gott om maskiner och bad hen att åtminstone ta bort eldstäderna men inget har hänt och förmodligen kommer heller inget att hända från hen.... Nu har det tillkommit en TREDJE grillplats som kanotister anlagt ( se bild ) Vi KRÄVER nu åtgärder! Antingen får kommunen åtgärda eller så får kommunen se till att markägaren agerar! Nu ligger det dessutom avföring och en hög med toapapper precis intill den nyanlagda eldstaden.... Det finns inga bilder på detta att lägga in men högen finns att beskåda på plats ett tag till förmodligen.... Klippans kommun är för övrigt välskött men detta område borde ses över! Uthyraren av dom grå kanoterna som vi för övrigt föreslår att man bojkottar har ännu inte tagit sitt ansvar och röjt efter sina kanotister. Vi hade uppskattat lite feedback från kommunen på detta!

    Postat anonymt 13:27, tors 22 juli 2021
    Fortfarande öppen, via enkät

  • Varken uthyraren eller kommunen verkar bry sig om ärendet så varför tjänsten ska finnas förstår vi inte...

    Postat anonymt 14:23, tors 19 augusti 2021
    Fortfarande öppen, via enkät

  • Kommunen verkar inte alls bry sig om miljön i området? Det är en dålig signal ni sänder ut när ni inte ens återkopplar!

    Postat anonymt 15:51, tors 16 september 2021
    Fortfarande öppen, via enkät

  • Varken kommunen eller uthyrarna verkar bry sig om miljön här.... är det lönt med denna sida? Ställer mig frågan och det borde ni som läser den också göra!

    Postat anonymt 15:59, tors 14 oktober 2021
    Fortfarande öppen, via enkät

Ge en uppdatering

Din information kommer endast användas i enlighet med vår integritetsskyddspolicy

Nästa: Berätta för oss om dig

Din uppdatering

Berätta för oss om dig

Har du ett lösenord för FixaMinGata?