Tillbaka till samtliga rapporter

Ogräs över tomten Krabbeholmsvägen 1

Anonym rapport i kategori Övrigt, 09:23, sön 30 juni 2019

Skickades till Skurups kommun, 2 minuter senare

Tomten (fanns tidigare en bensinstation där, riven sedan flera år) är idag en ödetomt, som används flitigt till parkering vid många tillfällen. (Den får gärna användas till parkering, då det är ont om det i centrala byn) Idag tar alltmer högt ogräs, buskar och träd överhand, speciellt i den södra och östra delen av tomten. Endast en kort gräsremsa längs med Landsvägen klipps regelbundet ( av kommunen?)men inget mer. Står även tre gamla flaggstänger längs med den östra tomtgränsen som ej används. I dag är tomten en missprydnad för vår fina by!

RSS-flöde för uppdateringar till denna rapport Erhåll epost när uppdateringar ges till denna rapport

Uppdateringar

 • Vi åtgärdar detta inom kort

  Postat anonymt 11:36, mån 1 juli 2019

 • Idag 9/7 är tomten rensad från mycket av ogräset, men det finns fortfarande träd och buskar kvar vid tomtgränsen i söder. Där står bl.a en gammal lyktstolpe som mot norr är övervuxen av Murgröna och mot söder av en stor taggig rosenbuske. Rosenbusken hänger ut över infarten till två fastigheter, och bör snarast tas bort. Ett träd som står i hörnan söder-öster bör också tas bort, för att få fri infart till den andra fastigheten.

  Postat anonymt 13:28, tis 9 juli 2019

 • Vi har gjort det akuta som behövdes just nu övriga åtgärder vill vi rådgöra med byalaget i Skivarp vad ytan skall användas till

  Tillstånd ändrat till: Löst

  Postat anonymt 14:48, tis 9 juli 2019

 • Ja, ni har gjort det mesta av det som var akut, och det är vi tacksamma emot. Men vi önskar ha fritt från ogräs, buskar vid våra infarter till fastigheterna. Rosenbusken som vi tycker ska tas bort, eller klippas ner finns vid infarten söder om kommunens tomt. Infarten är en samfällighet till berörda fastigheter. Krabbeholmsvägen 3 och Landsvägen 36. Trädet som står i tomtgränsen söder-öster behöver de nedersta grenarna beskäras.

  Postat anonymt 14:37, ons 10 juli 2019

Den här rapporten är nu stängd för uppdateringar. Du kan skapa en ny rapport på samma plats.