Tillbaka till samtliga rapporter

Igensatt brunn. Bedrövlig asfalt!

Anonym rapport i kategori Gång- och cykelbana, 13:33, tors 4 april 2019

Skickades till Alingsås kommun, 1 minut senare

Hultebackastigen (gång/cykelbanan) från tunneln under norsesundsvägen fram till korset vid affären är kraftigt eftersatt. Sträckan känns bortglömd av flera anledningar. Angränsande sträckor har asfalterats om, dock inte denna. Varför? Ingen annan sträcka i Ingared är så kraftigt krackelerad och ojämn. Skyltarna är kolsvarta och går inte att läsa av längre. Brunnarna, 2st, fyller inte sin funktion. Den ene är igensatt sedan flera år. Den andra ligger för högt och sväljer inte vatten effektivt. Då det är en slänt ner till denna väg så samlas mycket vatten under höst/vinter. Det behöver göras ett helhetsgrepp på denna sträcka!

Jag passar också på att nämna sträckan från affären och ner förbi skolan. Denna sträcka känns också eftersatt när det gäller asfalten. Här åker barnen sparkcykel och skateboard ner till rampen vid sjön. Jag har noterat att de två A-brunnarna som finns nedanför backen sticker upp. Dom sticker upp såpass att om du kör på dom med sparkcykeln så löper du stor risk att stupa i backen.

De två sträckorna jag nämnt om ovan är mycket trafikerade sommarhalvåret med diverse färdmedel som barnen kör med. Det känns angeläget att det görs något åt asfalten innan olyckorna kommer.

RSS-flöde för uppdateringar till denna rapport Erhåll epost när uppdateringar ges till denna rapport

Uppdateringar

 • Det känns mycket angeläget att fixa slutet på backen från affären!!! Ett livsfarligt område för kikbikes och skateboard!

  Postat anonymt 15:30, tors 2 maj 2019
  Fortfarande öppen, via enkät

 • Fortfarande öppen, via enkät, 21:50, tors 30 maj 2019

 • Tack för din synpunkt, vi tittar över detta och gör eventuella åtgärder om vi så beslutar.
  Stänger frågan i Fixa min gata men har kvar den i vårt interna system.

  Postat anonymt 12:35, tors 27 juni 2019

 • Statusuppdatering

  Tillstånd ändrat till: Löst

  Postat anonymt 12:35, tors 27 juni 2019

Den här rapporten är nu stängd för uppdateringar. Du kan skapa en ny rapport på samma plats.