Du kan flytta runt med ditt tangentbord
plus
minus
vänster
höger
Placera en nål på kartan för att påbörja en ny rapport
mellanslag
Tryck på mellanslag igen för att anpassa platsen
mellanslag
Påbörja
rapporten här
Flytta
rapporten hit
Tillbaka till samtliga rapporter

Nedskräpning Kungsholmen

Rapporterat av iOS i kategorin Nedskräpning, anonymt 20:33, mån 7 januari 2019

Skickades till Stockholm, 2 minuter senare. FixaMinGata-ref: 11384.

Överallt runt Fridhemsplan; s:t eriksgatan, Fleminggatan, drottningholmsvägen, hantverkargatan etc så är det sedan EN LÄNGRE TID skräpigt, högar med cigarettfimpar (speciellt utanför t-bandstationerna) påsar, matrester, burkar mm mm....... det ser hemskt ut!!! Man skäms att visa upp ett annars så vackert Stockholm

RSS-flöde för uppdateringar till denna rapport Erhåll epost när uppdateringar ges till denna rapport

Uppdateringar

  • Det borde finnas fler svarsalternativ på fråga ett. Svårt att veta om det åtgärdats nu i snön men tyvärr är problemet vanligare och vanligare. I kronobergsparken t ex är det mycket skräp och annat efter många uteliggare och gäng som är där. Tråkigt eftersom vi är många som går i parken, två förskolor med många barn som åker pulka, rullar sig i snön mm. Min hund åt människoavföring - som det finns gott om i parken. Äckligt!!!!! Vi som promenerar med hund i parken plockar upp de flaskor burkar mm som vi ser men det borde ”städas” varje vecka. Kommunikationen med kommunen var väl (?) bra men väldigt allmänt skrivet om dubbla ansvar etc. Det är INTE vi som bir där som skräpar ner! Vi är rädda om vår miljö, parker, gator etc.

    Postat anonymt 17:57, tis 5 februari 2019

  • Idag gick jag upp på S:Göransgatan, den lilla bit som ligger mellan S:Eriksgatan och kronobergsparken. Fullt med skräp, kartonger och massor med fimpar. Jag tror att det var nr 57 (?) där det är tre företag som har kontor. Personalen står ute många gånger under dagen och röker och kastar fimpar. Trist. Jag går ofta förbi och ser de som står där. Förslag: kontakta de företag som finns runt om här och be att de pratar med sin personal och kanske ställer upp en burk eller nåt där fimpar kan läggas i. Troligtvis ren tanklöshet, men om ingen säger till lär det inte bli någon förbättring. (Får fotografera till en annan gång!)

    Postat anonymt 16:01, fre 8 mars 2019
    Fortfarande öppen, via enkät

  • Det är delvis fixat men det är mycket kvar! Fortfarande mycket fimpar och skräp, speciellt när man kommer lite bortom de stora huvudgatorna. Sätt ut fler ”askkoppar” och töm dem mer regelbundet. Fler sopbehållare: nu finns en i korsningen S:Göransgatan/Fridhemsgatan. Ingen mer ”uppåt” förrän nedanför S:t Görans kyrka. Sedan finns det inte någon på smågatorna runt Ahlströmergatan, Svetsargatan, Svarvargstan och vad de nu heter. Massor med fimpar och annat.

    Postat anonymt 17:03, sön 7 april 2019
    Fortfarande öppen, via enkät

  • En del ställen bra andra dåliga. Tex på dåligt är all sand/grus på vägarna inom kronobergsparken. Det blir halt att gå! Det är möjligt att det är åtgärdat nu, men för ett par veckor sedan var det inte det.

    Postat anonymt 17:41, ons 8 maj 2019

Ge en uppdatering

Din information kommer endast användas i enlighet med vår integritetsskyddspolicy

Nästa: Berätta för oss om dig

Din uppdatering

Berätta för oss om dig

Har du ett lösenord för FixaMinGata?