Kontakta teamet

Du vill anmäla missbruk, personlig inforation, eller motsvarande i följande rapport:

Felparkerade bilar varje dag och natt vilket gör att brevbäraren inte kan lämna post, soporna kan inte tömmas, problem att komma in på vår parkering mm

Rapporterat anonymt 15:38, fre 3 mars 2017

På Ankargatan finns det anvisade parkeringsplatser på ena sidan vägen men inte på andra sidan. Vet inte om det är tillåtet att stå på andra sidan då det inte finns några markeringar där, men oavsett så måste något göras åt problemet då brevbäraren inte kommer åt och kan lämna post, sopbilen kommer inte in på vår parkering och kan tömma våra sopor samt att vi då och då inte kommer ut från vår parkering då bilar står parkerade nära vår utfart. Detta har bland annat medfört att vi fått grannar som klagar på oss då inte sopoprna är tömda och fåglar kommit åt soporna samt att vi inte fått vår post. Har hört att ansvarig parkeringsvakt har sagt att detta skall kollas, men under 2017 så har inte en enda bil fått böter på gatan. En person stod tom och bytte sina däck mitt på gatan framför våra brevlådor/infart och när vi då sa till honom att han det inte var tillåtet att stå där fick vi svaret att han skiter i det. Något måste göras NU, tex måste kommunen sätta upp en skylt om parkering förbudet. Ett annat alternativ är att vi som bor i området får tillåtelse att bötfälla de som står felparkerade, då skulle dessutom kommunen få in pengar till en redan sinande kassa. Har inte så mycket hopp till att det händer något, men skulle bli glatt överraskad om det görs något inom kort!

valfritt

Gillar du inte formulär?

Du kan kontakta teknisk support på info@fixamingata.se.

FixaMinGata är en tjänst som tillhandahålls av Föreningen Sambruk, en förening med ca 100 medlemskommuner, med gemensamt intresse av e-tjänster. Du kan kontakta Föreningen Sambruk via post:

Föreningen Sambruk
Sandbacka Park
Högbovägen 45
811 32 Sandviken