Kontakta teamet

Du vill anmäla missbruk, personlig inforation, eller motsvarande i följande rapport:

Där är en bula i vägen till min uppfart. Har jag tungt lastad bil så slår underredet emot. Det är även svårr att backa in släp då det blir uppför.. och nu har jag köpt husvagn och det är näst intill omöjligt.. Där är även hål i asfalten vid bulan där det växer sllt möjligt..

Rapporterat anonymt 09:12, ons 5 juli 2023

Där är en bula i vägen till min uppfart. Har jag tungt lastad bil så slår underredet emot. Det är även svår att backa in släp då det blir uppför.. och nu har jag köpt husvagn och det är näst intill omöjligt.. Där är även hål i asfalten vid bulan där det växer sllt möjligt.. Det har varit så under de 3 år som jag bott här men även blivit värre. Visste inte hur jag skulle göra med detta men nån sa att jag kunde meddela er. Tacksam för snabb lösning om det går, då underredet på bilen skrapas samt att jag inte får in husvagn utan att ta hjälp av 2 personer.. (jag bor själv med endast barn) Tack 😊 =) Mvh Maria Widerlindh 0706-397232

valfritt

Gillar du inte formulär?

Du kan kontakta teknisk support på info@fixamingata.se.

FixaMinGata är en tjänst som tillhandahålls av Föreningen Sambruk, en förening med ca 100 medlemskommuner, med gemensamt intresse av e-tjänster. Du kan kontakta Föreningen Sambruk via post:

Föreningen Sambruk
Sandbacka Park
Högbovägen 45
811 32 Sandviken