Kontakta teamet

Du vill anmäla missbruk, personlig inforation, eller motsvarande i följande rapport:

Övergångsstället på Nygatan mot Sörgärdsgatan vid korsningen Järnvägsgatan - Nygatan i Strängnäs. Den kullerstensbelagda ”nedfarten/rampen” för rullstolsburna lutar kraftigt.

Rapporterat anonymt 16:56, fre 29 oktober 2021

Den kullerstensbelagda ”nedfarten / rampen” vid övergångsstället på Nygatan i riktning mot Sörgärdsgatan (vid korsningen Järnvägsgatan - Nygatan i Strängnäs) lutar kraftigt pga sättningar i marken. För ett par månader sedan såg jag en man med en elrullstol välta när han han försökte korsa detta övergångsställe varvid han skadades och blodvite uppstod samt ambulans kom till platsen. Jag trodde att den kraftigt lutande ”rampen-nedfarten” på övergångsstället efter det skulle åtgärdas men ser nu att inget har hänt. Därför rapporterar jag detta i syfte att undvika ytterligare skador hos rullstolsburna som ska korsa gatan via detta övergångsställe.

valfritt

Gillar du inte formulär?

Du kan kontakta teknisk support på info@fixamingata.se.

FixaMinGata är en tjänst som tillhandahålls av Föreningen Sambruk, en förening med ca 100 medlemskommuner, med gemensamt intresse av e-tjänster. Du kan kontakta Föreningen Sambruk via post:

Föreningen Sambruk
Sandbacka Park
Högbovägen 45
811 32 Sandviken