Kontakta teamet

Du vill anmäla missbruk, personlig inforation, eller motsvarande i följande rapport:

Trasig gångbro över bäck. Den enkla bro som finns idag är sönder rutten och har stora hål i sig vilket medför allvarlig fara för de som går där. Senast idag(19-11-13) hittade jag en man skrikandes som hade trillat där pga den trasiga bron. Det är väldigt många som går över den lilla bäcken så en åtgärd bör ske snarast innan någon skadar sig riktigt allvarligt.

Rapporterat anonymt 16:09, ons 13 november 2019

Trasig gångbro över bäck. Den enkla bro som finns idag är sönder rutten och har stora hål i sig vilket medför allvarlig fara för de som går där. Senast idag(19-11-13) hittade jag en man skrikandes som hade trillat där pga den trasiga bron. Det är väldigt många som går över den lilla bäcken så en åtgärd bör ske snarast innan någon skadar sig riktigt allvarligt. Den här bron har varit trasig och i allmänt dåligt skikt i ca fyra månader utan någon har varit där och åtgärdat den på ett bra sätt.

valfritt

Gillar du inte formulär?

Du kan kontakta teknisk support på info@fixamingata.se.

FixaMinGata är en tjänst som tillhandahålls av Föreningen Sambruk, en förening med ca 100 medlemskommuner, med gemensamt intresse av e-tjänster. Du kan kontakta Föreningen Sambruk via post:

Föreningen Sambruk
Sandbacka Park
Högbovägen 45
811 32 Sandviken