Kontakta teamet

Du vill anmäla missbruk, personlig inforation, eller motsvarande i följande rapport:

Fruktansvärt massa sopor i diket som går längst hela vägen bakom Eklunds bilservice. Blivit ett tillhåll för vilande lastbilschaufför som bara kastar sina matsoper rätt ut genom fönstret. Har försökt plocka själv men nya sopor tillkommer varje dag och hinner inte med. Promenerar här dagligen med hund och plockar krossade flaskor mm för att undvika skador. Det rensades förra våren här, dock höll det i 1 vecka innan det såg ut som innan så ett önskemål om en soptunna kanske skulle minska sopberget, men tvivlar att folk som gör så här har vett att kasta sin skit där och inte i naturen.

Rapporterat anonymt 22:03, ons 6 mars 2019

Fruktansvärt massa sopor i diket som går längst hela vägen bakom Eklunds bilservice som ligger på vardsjövägen. Blivit ett tillhåll för vilande lastbilschaufförer som bara kastar sina matsoper rätt ut genom fönstret. Har försökt plocka själv men nya sopor tillkommer varje dag och hinner inte med. Promenerar här dagligen med hund och plockar krossade flaskor mm för att undvika skador. Det rensades förra våren här, dock höll det i 1 vecka innan det såg ut som innan så ett önskemål om en soptunna kanske skulle minska sopberget, men tvivlar att folk som gör så här har vett att kasta sin skit där och inte i naturen. Vi boende här är trötta på att det ser ut som en sopstation här hela tiden.

valfritt

Gillar du inte formulär?

Du kan kontakta teknisk support på info@fixamingata.se.

FixaMinGata är en tjänst som tillhandahålls av Föreningen Sambruk, en förening med ca 100 medlemskommuner, med gemensamt intresse av e-tjänster. Du kan kontakta Föreningen Sambruk via post:

Föreningen Sambruk
Sandbacka Park
Högbovägen 45
811 32 Sandviken