Kontakta teamet

Du vill anmäla missbruk, personlig inforation, eller motsvarande i följande rapport:

Vändplatsen på den här gatan används ständigt till diverse byggmaskiner. Ofta står det saker i vägen för de 2 närmsta utfarterna.

Rapporterat anonymt 15:09, tis 11 december 2018

Det är inte okej att vändzonen på vår gata används så fort det ska göras arbeten på andra gator runtomkring. Senast idag stod det 5 fordon parkerade utanför vår infart så vi knappt kunde backa ut vår bil från. Vi väcks tidigt på morgonen för att man sågar saker som ska användas på helt andra ställen än på just den här gatan. Det dumpas just nu grus. Man har satt upp en fikabyggnad. Detta är inte första gången liknande saker händer. Det har varit flera gånger den senaste tiden. Vår gata är inget bygg- eller maskinlager. Varför används inte lämpliga ställen på jordfallsvägen när det är där man arbetar just nu? När Jordfallsbron asfalterades nu i höst så dumpades maskiner på den här vändplatsen också.

valfritt

Gillar du inte formulär?

Du kan kontakta teknisk support på info@fixamingata.se.

FixaMinGata är en tjänst som tillhandahålls av Föreningen Sambruk, en förening med ca 100 medlemskommuner, med gemensamt intresse av e-tjänster. Du kan kontakta Föreningen Sambruk via post:

Föreningen Sambruk
Sandbacka Park
Högbovägen 45
811 32 Sandviken