Tillbaka till samtliga rapporter

Hårda kanter och farthinder som slår sönder bilen

Anonym rapport i kategori Vägar (Övriga), 12:38, tors 20 juli 2017

Skickades till Alingsås kommun, 2 minuter senare

Hela detta bygge är ett skämt, med farthinder som inte bara får bilarna att krypa över utan slår även sönder bilen. Entreprenören verkar nu tagit semester och lämnat detta evighetsbygge stående med hårda farthinder utplacerade och vassa asfaltskanter. KATASTROF! Detta har pågått i över ett halvår, hur lång tid kan det ta?

RSS-flöde för uppdateringar till denna rapport Erhåll epost när uppdateringar ges till denna rapport

Uppdateringar

 • Jag vidarebefordrar er rapport till Exploateringsenheten på Kommunledningskontoret, som är beställare av det aktuella projektet, för handläggning.

  Postat av Alingsås kommun 17:32, tors 20 juli 2017

 • Det finns inte tid för handläggning, detta måste åtgärdas NU!! Detta är en skam för Alingsås att detta inte asfalterades färdigt innan entreprenören tog semester. Ska groparna växa i tre veckor till? I så fall kommer inte ens bussen kunna köra där. Som boende i Stadsskogen så hoppas jag på åtgärd redan imorgon lördag 22/7.

  Postat anonymt 21:26, fre 21 juli 2017

 • En handläggning är nog nödvändig där beställaren "tar tag" i sin entreprenör och ålägger dem att åtgärda sitt bygge enligt de handlingar som finns. Under tiden eftersom gatan ytterst är kommunens ansvar, får Gatuenheten underhålla platsen och hålla den farbar.

  Postat av Alingsås kommun 09:01, lör 22 juli 2017

 • Den grusade ytan har fyllts upp med nytt grus under helgen för att minimera gropar och vassa kanter. Tillfällig asfalt har idag tisdag lagts för att minska slag vid guppet.

  Ett mer permanent färdigställande behöver givetvis göras av entreprenören efter semestern. Under tiden håller vi löpande koll på platsen.

  Postat av Gatuenheten 11:39, tis 25 juli 2017

 • Still open, via questionnaire, 13:24, tors 17 augusti 2017

 • Blev ett tillfälligt grus pålagt men efter någon dag var hålorna lika stora igen. Allt fixades inte och nu när markfirman är tillbaka på plats efter semestern verkar högsta prio vara att lägga gatsten vid sidan av vägen istället för att lösa dem viktigaste sakerna.

  Postat anonymt 13:24, tors 17 augusti 2017

Ge en uppdatering

Din information kommer endast att användas i enlighet med vår sekretesspolicy

För att skicka din uppdatering…

Har du ett lösenord för FixaMinGata?

Ja, jag har ett lösenord

Glömt ditt lösenord? Bekräfta via epost nedan genom att ange ett nytt lösenord. När du bekräftar kommer ditt lösenord att uppdateras.

Nej Låt mig bekräfta uppdateringen via epost

Att ange ett lösenord är valfritt, men om du gör det kommer du lättare att kunna rapportera problem, lämna uppdateringar och hantera dina anmälningar.

Ditt lösenord måste inkludera 6 eller fler tecken.