Tillbaka till samtliga rapporter

Dåligt synlig handikapparkeringsplatsskylt + målning i gatan

Anonym rapport i kategori Vägmärken och skyltar, 14:54, tors 9 juli 2020

Skickades till Lysekils kommun, mindre än en minut senare

Under ungefär så länge jag kan minnas har de två handikappsplatserna utanför Apoteket på Kungsgatan använts av människor som inte har tillstånd att stå där. Då jag har varit i närheten och påpekat detta har de flesta sagt "Näe, det här är en lastzon".

Skylten för handikappsparkering sitter väldigt långt upp på huset, och syns inte från en bil som är närmare än 10-15 meter. Rullstolsmålningen på marken på platserna är numera helt obefintlig, pga slitage.

Flytta gärna om skylten, och måla om på gatan. Se till att bötfälla de som står där och på andra handikappsplatser i stan.

RSS-flöde för uppdateringar till denna rapport Erhåll epost när uppdateringar ges till denna rapport

Uppdateringar

 • Jag är inte det minsta förvånad att det inte är fixat innan, eller att det inte har blivit någon respons på ärendet nu på en månad. Det finns ju tårta att äta och skattepengar att slösa.

  Postat anonymt 21:00, tors 6 augusti 2020
  Fortfarande öppen, via enkät

 • Ännu en månad har gott. Hundratals bilar står här varje vecka, och de flyttar inte ens på sig när någon med handikappstillstånd tutar på dem. Eftersom de inte ser skylten, inte ser någon målning i gatan så tror de att det är en parkeringsruta. Det här har varit illa i 10+ år nu.

  Postat anonymt 19:40, tors 17 september 2020

 • Ännu en månad har gott. Hundratals bilar står här varje vecka, och de flyttar inte ens på sig när någon med handikappstillstånd tutar på dem. Eftersom de inte ser skylten, inte ser någon målning i gatan så tror de att det är en parkeringsruta.

  Postat anonymt 20:06, tors 17 september 2020

Ge en uppdatering

Din information kommer endast användas i enlighet med vår integritetsskyddspolicy

Nästa: Berätta för oss om dig

eller Inga personuppgifter sparas och du får inga uppdateringar om denna rapport.

Din uppdatering

Berätta för oss om dig

Har du ett lösenord för FixaMinGata?