Tillbaka till samtliga rapporter

Sedan över ett dygn så står det en norskregistrerad Volvo med takbox och blockerar min infart timm min fastighet på Skepparegatan 1. Jag kan. Ju inte bötfälla ägaren själv, men den är dessutom felparkerade av annan anledning enligt kommunens egna regle

Anonym rapport i kategori Övrigt, 19:18, ons 5 december 2018

Skickades till Alingsås kommun, 2 minuter senare

Jag har påpekat att parkering på gatorna runt Ankargatan och Skepparegatan är ett problem tidigare. Nu kommer jag inte in på min egen parkering återigen. Kan man tänka sig lite förstärkt övervakning över en tid så kanske vi får en viss lättnad i det vi upplever som lite kaos och anarki. Det har ju byggts nya fastigheter i området och ytterligare nya är på G. Vimpeln gör sitt och parkering på gamla elektrolux är tidsbegränsad. Jag kan inte se att varken kommunen eller andra hjälper till här. Jag försöker vara trevlig när jag ser uppenbara tokigheter, men att kväll efter kväll komma hem och bli blockerad är ju rätt frustrerande. På Fixa min gata möts jag dessutom oftast av total tystnad, vilket bör strida mot ett antal stadgar i kommunallagen och förvaltningslagen. Enligt information på denna hemsidan, så skickas ju uppgifterna till kommunen. Med vänlig hälsning Magnus Blomqvist Ankargatan 3. Alingsås.

RSS-flöde för uppdateringar till denna rapport Erhåll epost när uppdateringar ges till denna rapport

Uppdateringar

 • Vad det gäller felparkerade bilar så är det ju ett problem som parkeringsövervakningen måste lösa. parkering.alingsas@securitas.se är en mail adress som man kan skicka till för att påtala uppmärksamhet. Denna adress kollas på flera gånger per dag. Jag har för mig att våra trafikingenjörer har fört en diskussion med dig. om inte så ska jag prata med dem.

  Postat anonymt 08:32, mån 17 december 2018

 • Statusuppdatering

  Tillstånd ändrat till: Löst

  Postat anonymt 08:32, mån 17 december 2018

 • kontaktat Securitas

  Postat anonymt 09:08, mån 17 december 2018

 • Att en bil vid ett tillfälle är egentligen inte grundproblemet. Vi boende i kvarterena får dagligen problem med felparkeringar av andra slag också. Bilar står också parkerade i vecka efter vecka vilket inte heller är tillåtet. Bilar kan inte mötas på gatorna. Konflikter uppstår. Stampen växer och med det trängseln på gatorna. Jag föreslår regler som finns i stadskärnan plus mer bevakning ( som i stadskärnan).

  Postat anonymt 20:36, ons 30 januari 2019

Den här rapporten är nu stängd för uppdateringar. Du kan skapa en ny rapport på samma plats.